High Tea

Met onze rijk samengestelde High Tea hebben we een reputatie hoog te houden. Het is één van onze favoriete producten om te cateren, misschien ook omdat we zo dikwijls hebben kunnen zeggen: wanneer u rond vier uur ’s middags aanvangt hoeft u eigenlijk niet meer te dineren.

Scones

Organiseer uw eigen High Tea, maar laat ons het werk doen.

Ons terras onder de zeer oude walnotenboom en diverse plekken in de tuin zijn bij uitstek geschikt om voor een gezelschap tot circa twintig personen een High Tea te organiseren. Stel u voor: u wil op kleine schaal uw huwelijksdag of verjaardag vieren, maar u wil dat nu eens niet thuis laten plaatsvinden.

Wat dan te denken van de volgende mogelijkheid: samen met uw partner arriveert u vrijdagmiddag bij ons in Pieterburen waar u de nacht doorbrengt in ons huisje ‘Tussen de Tuinen’. De volgende morgen na een uitgebreid ontbijt gaat u heerlijk uitwaaien op de dijk om er te genieten van de schitterende vergezichten over de kwelders. ’s Middags arriveren uw gasten die u voor een High Tea hebt uitgenodigd.  Aan u om uw gasten te vermaken, de rest is onze zorg.

Onze High Tea bestaat uit:

  • Thee en/of koffie met vier soorten zoete taart
  • Scones met handgeslagen slagroom en confiture
  • Puntje Quiche
  • Huisgemaakt saucijzenbroodje
  • Drie verschillende sandwiches

High Tea